Pamela Andersone par godu viņa dzimšanas dienai dalījās ar retu sava jaunākā dēla fotogrāfiju

Kanādiešu aktrises un modeles Pamelas Andersones jaunākajam dēlam Dilanam Džegeram Lī pagājušā gada nogalē, 29.decembrī, apritēja 26 gadi.

Un tas bija labs iemesls, lai viena no slavenākajām blondīnēm Holivudā pārskatītu savu ģimenes foto arhīvu un atrastu aizkustinošu Dilana bildi no laikiem, kad dēls, kas tagad izaudzis par staltu un izskatīgu vīrieti, vēl bija mazs puisēns.

Andersone ar savu atradumu padalījās sociālajos tīklos, kā arī fotoattēlam pievienoja atvasei veltītus vārdus:

“Daudz laimes divdesmit sestajā dzimšanas dienā, manu mīļo dēliņ. Šis gads ir bijis vētrains, un es esmu tik pateicīga un lepna par to, kāds tu esi. Tev ir romantiska dvēsele, drosmīga, pacietīga, laipna. Apveltīta ar neatkārtojamu skaistumu, talantu, stilu un grāciju. Es tevi cienu, mīlu un dievinu. Izbaudi savu jubileju, mīļais. Ar mīlestību, mamma” raksta aktrise.

Atgādināsim, ka Dilans, modelis un mūziķis, ir Pamelas jaunākais dēls no bundzinieka Tomija Lī, ar kuru viņa izšķīrās pēc trīs gadus ilgas laulības. Bez Dilana šajās attiecībās dzimis arī viņa vecākais brālis Brendons Tomass Lī (27 gadi), aktieris un producents.

Savos memuāros “Ar mīlestību, Pamela” kādreizējā kulta seriāla “Pludmales patruļa” (“Baywatch”) zvaigzne veltījusi daudzus pateicības vārdus saviem dēliem, kuri vienmēr esot bijuši blakus un atbalstījuši viņu pašos grūtākajos brīžos.

Pēdējā laikā ievērību guvis fakts, par 56 gadus vecā aktrise savā izskatā izvēlas dabiskumu, sabiedrībā izejot bez grima un ar mākslinieciski nekārtīgu frizūru.

Būsim pateicīgi, ja padalīsies ar šo rakstu sociālajos tīklos!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment